dilluns, de juny 13, 2005

Intel·lectuals

Alguns dels "intel·lectuals" del “Manifest per un nou partit polític a Catalunya” ens estan regalant aquests dies un seguit de lúcides idees perquè entenem, si encara no ho teniem clar, de quin peu calcen.

El “pallasso” d'en Boadella escup aquestes afirmacions des del pamflet espanyolista ABC...
“... a Espanya hi ha un desig fort de secessió entre els dirigents polítics del País Basc i de Catalunya” i “... la situació es pot tornar complicada quan un Estat no té força ni disposició moral per posar els tancs al carrer, si es produeix un acte de desobediència constitucional”. “...seria important que els qui plantegen aquests desafiaments fossin conscients que els altres poden treure els tancs”, “...perquè estaria bé que alguns sapiguessin que hi ha formes de respondre a les provocacions”.
... mentres el senyor Félix de Azua vomita des de una col·lumna del Pais aquesta parrafada:
“La magnánima comprensión que muestran los independentistas hacia "su" violencia hace imposible cualquier solución de la violencia "extranjera". Que mantengan una larga y fructífera amistad con Otegi, que animen a sus juventudes a reventar actos universitarios, a apedrear a los Mossos, a manifestarse violentamente, que azucen el odio a los "españoles", no son actitudes que permitan suponer que la violencia va a menguar en Cataluña. El odio a los españoles no es de especie distinta al odio al ecuatoriano, al nigeriano, al filipino o al judío. Se diría, más bien, que la "cultura de la violencia catalana" tiene un futuro prometedor.”

1 Comments:

Blogger Salvador Grifell said...

Aquest impresentables, autonominats "intel·lectuals" es mereixen la nostra indiferència.

9:52 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home