dimecres, d’abril 27, 2005

ovidi montllor: deu catalans i un rus

Hui una petita recomanació musical... “Deu catalans i un rus” on en Toti Soler, en Carles Rebassa i l'Ester Formosa fan el seu particular homenatge a Ovidi Montllor.
El 10 de març de 1995 ens deixava Ovidi Montllor. Per commemorar aquest desè aniversari Ressons va proposar a Toti Soler la creació d'un espectacle especial. Deu catalans i un rus és el resultat d'un antic projecte que mai van arribar a acabar. Textos que l'Ovidi interpretava, composava o escrivia, convertits en una única peça enllaçada.

Toti Soler: veu i guitarra.
Ester Formosa: veu.
Carles Rabassa: poeta.
Desprès de haver recorregut mig país amb una gira que acaba aquest 30 d'abril a la Garriga, i que ha passat per 28 poblacions catalanes, s'ha enregistrat un disc ple de sentiment i de força que no pots deixar d'escoltar.

3 Comments:

Blogger Begonya Mezquita said...

Ja l'he comprat i hi ha temes que sí, d'altres que no tant. La veu de l'Ester Formosa no m'acaba de convéncer en temes com l'homenatge a Teresa i el M'aclame a tu.Bé el Toti i alguns poemes que recita el Rabassa. L'Ovidi era tant...
Per cert, què ha passat a Pontons, quina mena d'alcaldes hi ha pel Penedés? Un pas endavant, quatre endarrere. Continuem creient que tot això ho apanya un crack. Salut!

5:39 p. m.  
Blogger Begonya Mezquita said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

5:39 p. m.  
Blogger jordi said...

Be.. amb això de l'Ester et done un poc la raó. Tot i que el “M'aclame a tu” em fa posar la pell de gallina. Crec que en conjunt es un bon treball.

Sobre el feixista aquest de Pontons, informar que es l'únic alcalde del PP del Penedès i que per postres va aconseguir l'alcaldia a traves d'un empadronament massiu de gent de Barcelona que tenen casetes de cap de setmana en el poble. Encara diré mes, ell tampoc es del poble (tot i que hi te família)... també es un dels personatges aquest de cap de setmana.

Direm que es l'ovella negre de la comarca, sobre aquest tema, de moment, pq els de CIU tampoc son molt de fiar. En altres temes.. en tenim moltissimes d'ovelles negres.

Una abraçada!!

6:03 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home